Få kreativ selvtillit

Det lille kreativitetskurset

Til pÄmelding

Kjenner du deg igjen i dette?

Ikke kreativ?

Er du en av dem som beundrer andres kreativitet og samtidig kjenner at du ikke har en eneste kreativ celle i din egen kropp?

Ikke flink?

Ser resultatet av det du lager ut som om det var gjort av en på førskolenivå? Gjør det vondt å se på det og vise det fram?

Lav selvtillit?

Kjenner du at selvtilliten overfor dine egne kreative evner er helt på bunn? At det ikke er noe vits i at du prøver engang?

Da er Det lille kreativitetskurset for deg!

Forholdet du har til kreativiteten din kan absolutt endre seg. Og når ditt syn på din egen kreativitet endrer seg, ja så gjør både skapegleden og ferdighetene det også. I "Det lille kreativitetskurset" lærer du ikke å tegne, strikke, komponere musikk eller lage keramikk som ser ut som noe annet enn en leireklump. Du lærer faktisk ikke å lage noe som helst.

Her går vi rett til kjernen, nemlig ditt forhold til din egen kreativitet og det du lager. Blokkeringer, vonde følelser og dårlig selvtillit kan bli til lekenhet og skapeglede med litt hjelp på veien.

Det lille kurset som utgjør en enorm forskjell for deg

Hvis du, som jeg, ble påvirket av omgivelsene til å rakke ned på dine egne kreative evner allerede som barn kan det føles naturlig, til og med selvfølgelig at det skal være sånn.

La meg gjøre det helt klart. Det er ikke noe selvfølgelig eller naturlig ved det, og det trenger ikke å forbli sånn. I "Det lille kreativitetskurset" gir jeg deg noen alternative måter å se på kreativitet generelt på og din kreativitet spesielt. For å komme dit du ønsker å være må du være modig og gjøre en innsats selv, men med min hjelp kan er skapegleden nær.

Hold kreativiteten hellig

Bli med på Det lille kreativitetskurset i dag, få et godt forhold til dine kreative evner og bli en av oss som holder kreativiteten hellig.

Ja, jeg er med!

Etter kurset vil du føle deg

Kreativ

Du vil kjenne gleden av å bruke kreativiteten din både i hverdagslige sysler, hobby eller kunst og kose deg med selve prosessen.

Leken

Du vil få et mer lekent forhold til kreativiteten din og det du skaper og se at det slett ikke er så alvorlig.

Selvsikker

Du vil få økt kreativ selvtillit og føle deg tryggere på at øving og dårlige dager er en del av å leve et kreativt liv.

Få et godt forhold til kreativiteten din nå!

Det lille kreativitetskurset koster kun 1197,-

Til pÄmelding