Design din Diva

Alt du trenger for å strikke og designe din egen Diva, samlet i ett kurs, slik at du kan kose deg med strikketøyet uten å gruble på om du gjør det riktig.

Jeg vil designe en Diva!

Kurset består av tre kategorier:

Stella sin Diva

Har du lyst på en Diva som er helt lik Stella sin? Ikkeno stress! I den første delen av kurset får du alle detaljene og hele fremgangsmåten for Stella sin Diva slik at du kan lage din egen.

Design din Diva

Her går vi gjennom hele designprosessen for Diva fra begynnelse til slutt. Her får du vite alt du trenger for å lage din helt egen variant av dette kule designet.

Ressurser

Her har jeg samlet tutorials og andre hjelpemidler du kan få bruk for underveis i prosessen med å designe eller strikke din egen Diva, slik at du slipper å lete etter hjelp andre steder.

Strikk i ditt eget tempo

Kurssportalen er alltid åpen og du kan se leksjonene akkurat når det passer for deg og så mange ganger du vil. Det eneste du trenger er en skjerm og internett. Er du en treig strikker? Ikke noe stress! Kom tilbake til portalen når det passer for deg.

Få all hjelp du ønsker underveis

Alt er tilrettelagt for deg slik at du kan begynne på begynnelsen og følge leksjonene trinn for trinn til du har din egen vakre og ferdige Diva. Leksjonene ligger i logisk rekkefølge og videotutorialene er korte og rett på sak.

Begynn å strikke din Diva i dag!

Meld deg på og få tilgang til hele kurset umiddelbart. Du er i gang med strikkingen før du vet ordet av det!

Til pÄmelding

Garn

 

Min Diva er strikket i dobbel Vams og dobbel Iris fra Rauma. Når du skal designe din Diva velger du det garnet du har lyst til å strikke med, i enkel dobbel eller trippel tråd.

Du kan velge to forskjellige garntyper, som jeg har gjort, velge å strikke hele i samme garn eller gå for flere garntyper i samme plagg. Når du designer er det du som bestemmer.

I kurset finner du en egen video om å velge det riktige garnet til din Diva.

Charming Insider

Bli Charming Insider-medlem i dag og få rabatt på kurset (25, 50, 75 eller 100 % rabatt ut ifra hvilket medlemsnivå du velger) Design din Diva i velkomsteposten!

Du får umiddelbart tilgang til medlemsportalen som er full av skatter jeg ikke deler noe annet sted, samt facebookgruppa og tutorialbanken som heter Kunnskapsportalen.

Én gang i måneden får du en e-post med oppskriftsrabatt og kursrabatt.

Les mer om Charming Insider